De Brouwers van Wasted Beers

Our wasted team

Why we do what we do

‘We worden gedreven door verspild voedsel en talenten. Als team worden we geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden en het plezier van het gebruik van wat normaal gesproken als afval wordt bestempeld. Hoewel we in de eerste plaats vrienden zijn, hebben onze diverse werkachtergronden, intrinsieke motivatie en jonge maar vastberaden houding ons in staat gesteld zo ver te komen. En we gaan door!

Onze missie is om zoveel mogelijk brood te redden, met zoveel mogelijk sociale impact om uiteindelijk te genieten van verbazingwekkend gebrouwen en smaakvolle bieren!

Pieter Broerse

Pieter Broerse

Onze baardmans had in 2011 een droom, die nu tot leven is gekomen. Gepassioneerd over het hergebruik van ‘afval’ en sociale impact en verliefd op goede en karaktervolle bieren!

Jos vd Veeken

Jos vd Veeken

Onze ondernemersgeest, enthousiast over de circulaire economie en altijd met een glimlach en veel positiviteit!

Aron Blankestijn

Aron Blankestijn

Kom je Aron tegen, loop je weg met een doos bier. Van top tot teen gevuld met passie voor de missie en visie van WASTED Beers en dat weet hij over te brengen ook.

Jelte Müller

Jelte Müller

Het brein achter marketing en branding! Jelte managet de creatieve processen, zowel online als offline en slaat geen biertje af.